00:50:24    woensdag, 17 juli 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 07 september 2012 09:52 uur, laatst gewijzigd op 07 september 2012 09:56 uur

Opening Maremak muzikaal feest

,,Het resultaat is fantastisch, echt een prachtige mijlpaal”, sprak oud-directeur Ton van Wulfen donderdag tijdens de officiële opening van de nieuwbouw van SBO-school De Maremak aan De Beemden. ,,Het speciaal basisonderwijs is en blijft onmisbaar. De integratie met basisschool De Beemden en Kindercentrum Kindertuin komt in deze nieuwe leeromgeving optimaal tot zijn recht.”

De leerlingen van De Maremak en De Beemden, om wie het toch allemaal gaat, gaven een ongekende show ten beste. Alle groepen samen, van de peuters tot groep 8, trakteerden de vele toeschouwers op een muzikaal verhaal vol enthousiasme, humor en verrassende instrumenten. Aansluitend kreeg iedereen een rondleiding door de nieuwbouw. Komende tijd buigen de leerlingen zich over de prijsvraag ‘wie verzint de mooiste naam voor het hele gebouw’. De winnaar mag die te zijner tijd mee onthullen.

Auteur: Peter de Koning

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Beleef Boxtel Proef Culinair Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen