RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:01:55    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Maandag, 23 januari 2012 08:50 uur, laatst gewijzigd op 23 januari 2012 15:21 uur

Open dartstoernooi in Boxtel

Open dartstoernooi in Boxtel

Op de foto: 125 senioren streden om de titel tijdens het darttoernooi Boxtel Open. (Foto: Albert Stolwijk).

Omnisportvereniging L'Union in Boxtel hield zondag de twaalfde editie van het dartstoernooi Boxtel Open. Welgeteld 125 senioren en 36 junioren streden om de Boxtelse titel in de accommodatie van de vereniging aan de Molenwijkseweg. Kim Huybrechts behaalde de eerste plaats bij de senioren.

Voorgaande jaren namen ook bekende namen als Jelle Klaasen en Michael van Gerwen deel aan het toernooi. Dit jaar werden de Boxtelse wedstrijden tegelijk gehouden met een grote landelijke wedstrijd. ,,Daar doen de bekende darters aan mee", vertelt voorzitter Cor Hoogenboom van L'Union. ,,Boxtel Open wordt gezien als goede voorbereiding voor de Dutch Open. Dat toernooi wordt over twee weken gehouden."

Bij de junioren van 8 tot en met 12 jaar ging de eerste prijs naar Jaimy. Lars Fransen behaalde de eerste plaats bij de junioren van 13 tot en met 16 jaar. Bij de senioren werd het koppel Kim Huybrechts en Ronnie Huybrechts eerste. Kim Huybrechts behaalde daarnaast de eerste plaats bij de singles.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Geld en Makelaardij Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Geerts advies Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Huidtherapie Gemeente Boxtel Olieenzo