21:33:01    vrijdag, 19 juli 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 18 mei 2013 10:35 uur, laatst gewijzigd op 18 mei 2013 10:37 uur

Open dag bij 't Dommeltje

Open dag bij \'t Dommeltje

Op de foto: Clown Ronald McDonald opende in het najaar van 2012 een nieuwe klimstal bij 't Dommeltje. Dat deed hij samen met Yvon Jaspers, ambassadeur van het Ronald McDonalds Fonds. (Foto: Peter de Koning).

Activiteitenboerderij ’t Dommeltje op Hoog Munsel houdt op Tweede Pinksterdag, maandag 20 mei, een open dag. Bezoekers kunnen kennismaken met de diverse activiteiten en krijgen informatie over alle mogelijkheden bij ’t Dommeltje.

Van 12.00 tot 17.00 uur kunnen bezoekers een rondje rijden op de trekker, kalfjes knuffelen en meedoen aan de spellen van de ’Boerenlympics’. Deze bestaan onder meer uit zaklopen, kruiwagenrace, koe melken en overall hangen. Tegen betaling kan men boerengolf spelen en klootschieten. Ook zijn er oud-Hollandse spelen.

De activiteitenboerderij van de familie Van Hal wil belangstellenden kennis laten maken met alle mogelijkheden. ,,We ontvangen hier vooral groepen en vinden het belangrijk dat ook omwonenden een kijkje kunnen komen nemen”, licht Sanne van Engeland toe. ,,Veel mensen in Boxtel kennen ons wel, maar zijn hier nog nooit geweest.”

De open dag is gratis toegankelijk.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Geerts advies Huidtherapie Doornmalen electro Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel