03:40:07    zaterdag, 04 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 03 januari 2014 09:47 uur, laatst gewijzigd op 03 januari 2014 12:05 uur

Opdoffen voor kindergala

Opdoffen voor kindergala

Op de foto: De kinderen staan in de rij voor de make-up. (Foto: Pieter Heijboer)

Kindercentrum Kindertuin hield donderdag 2 januari een ’gala’ in gemeenschapshuis De Rots in Boxtel. Honderd kinderen van verschillende vestigingen in de regio hadden zich verzameld om te breakdancen, geschminkt te worden én een modeshow te lopen.

Elke activiteit werd in een aparte ruimte gehouden. Het was erg ongedwongen, de kinderen konden vrij rond lopen. De meesten stonden in de rij bij de make-up. Ze wilden er allemaal mooi uitzien voor een modeshow waaraan ze mee mochten doen.

Zelfs de jongens stonden te wachten. Die gingen niet voor mooie blosjes of rode lippen, maar voor een zwart spinnenweb op hun wang. De twee best geklede kinderen werden aan het eind van de middag bekroond met de titel miss en misster Kindertuin.

Het jong grut, afkomstig uit Boxtel, Liempde en Lennisheuvel krijgt buitenschoolse opvang. De kleintjes die niet uit Boxtel en Lennisheuvel kwamen werden met een bus naar De Rots vervoerd om ’s avonds door hun ouders opgehaald te worden.

 

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

EmielTechniek Olieenzo Beleef Boxtel Toverboom Alfa Podium Boxtel Filipe TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Geerts advies Geld en Makelaardij Huidtherapie buisman optiek Elan Bikes support Café zaal Kloosterzicht