RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
20:00:06    woensdag, 21 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 30 mei 2012 17:30 uur, laatst gewijzigd op 01 juni 2012 12:39 uur

Op valreep nog ruim 2.600 euro

Op valreep nog ruim 2.600 euro

Op de foto: Leerlingen van het Jacob-Roelandslyceum zamelden woensdag met een spinningmarathon 2.600 euro in voor Fabian Robroek (lichtblauw shirt), die deelneemt aan Alpe d'HuZes. (Foto: Gerard Schalkx).

Duizenden wielrenners beklimmen woensdag 6 en donderdag 7 juni de Alpe d’Huez om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. In Boxtel werden nog de laatste inzamelingsacties gehouden en met succes. Zo haalden leerlingen uit 3 havo van het Jacob-Roelandslyceum woensdag ruim 2.600 euro op met een spinningmarathon.

Boxtelaar Fabian Robroek (15) beklimt woensdag 6 juni met zijn broers Sam en Rens zes keer de Franse alp. ,,In ons team probeert iedereen minimaal 2.500 euro in te zamelen. Ik had nog 700 euro nodig om tot dit bedrag te komen”, zegt Fabian. ,,2.600 euro had ik nooit verwacht. Nu kan ik er helemaal tegenaan volgende week!"

Fabian organiseerde in samenwerking met zijn mentor Philippe Reuser en oud-mentor Mark Don een spinningmarathon op het Jacob-Roelandslyceum. Alle derdeklassers van de havo reden minimaal een kwartier op een spinningfiets in de aula van de school. Fabian fietste de hele tijd, van kwart voor elf tot kwart over drie. De scholieren zamelden geld in via familie, vrienden en kennissen.

Auteur: Annelieke van der Linden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Koppelmans Zwanenberg adviesgroep Geld en Makelaardij Doornmalen electro Gemeente Boxtel Natasja fashion Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Geerts advies Rijschool Dolman Toverboom Beleef Boxtel TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen Kindertuin Modecentrum Frans Theelen Tiga Olieenzo