RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:24:29    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 23 november 2011 13:59 uur, laatst gewijzigd op 24 november 2011 14:59 uur

Op vakantie met Albert Heijn

Op vakantie met Albert Heijn

Op de foto: Zicht op Landal-bungalowpark Mont Royal in Kröv aan de Moezel in Duitsland. (Foto: Marc Cleutjens).

Albert Heijn is komend weekeinde precies vijf jaar gevestigd aan de Prins Hendrikstraat in Boxtel. De supermarkt trakteert klanten uitsluitend vrijdag 25 en zaterdag 26 november op een weekendje weg in een bungalowpark van Landal GreenParks in Nederland of Duitsland.

Supermarktondernemer Ronald de Jong vertelt dat hij met Landal een unieke samenwerkingsovereenkomst heeft gesloten, die alleen van toepassing is voor klanten van zijn winkel in Boxtel. De spelregels van de actie zijn eenvoudig: wie op vrijdag 25 of zaterdag 26 november voor tenminste 50 euro boodschappen doet bij Albert Heijn, krijgt een waardebon waarmee bij Landal voor een bedrag van 149 euro een voucher aangeschaft kan worden. De voucher geeft recht op een weekendje weg in een vier of zes persoonsbungalow van Landal.

Lees donderdag 24 november over alle details van de actie in Brabants Centrum.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Proef Culinair Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Meubelmakerijdenberg SNS Bank Geerts advies Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding