09:23:42    woensdag, 17 juli 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 12 december 2014 22:15 uur, laatst gewijzigd op 12 december 2014 22:17 uur

Op Liemt Gemunt: 15.634,19

Op Liemt Gemunt: 15.634,19

Op de foto: De kerstman en slager Willy Beerens (rechts) maakten vrijdag het bedrag van Op Liemt Gemunt bekend. (Foto: Gerard Schalkx).

De vijfde editie van Op Liemt Gemunt, waarbij consumenten muntjes krijgen bij aankopen in Liempde en deze kunnen doneren aan lokale verenigingen, heeft ruim 15.000 euro opgebracht. Dit werd vrijdag bekendgemaakt tijdens de sfeervolle kerstmarkt, die dit jaar rondom het Raadhuisplein plaatsvond.

Marshmallows roosteren, een ritje met de ezelkar, een fraai kerststukje kopen en proeven hapjes en drankjes die lokale ondernemers aanboden, zoals stukjes pannenkoek, oliebollen en erwtensoep. Ondanks een aantal regenbuien trok de kerstmarkt in Liempde veel publiek en was het ouderwets gezellig rondom het Raadhuisplein.

Naast de bekendmaking van Op Liemt Gemunt werd ook Liemt in het licht officieel ontstoken. Liefst 7,5 kilometer aan lichtsnoeren hangt door het dorp. Ook de derde editie van de Kribkesroute ging vrijdag officieel van start. Door het dorp staan 150 grote en kleine kerststallen. Mensen kunnen de route wandelen tot en met 6 januari.

Kijk voor meer foto's op de Facebookpagina van Brabants Centrum.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Proef Culinair Olieenzo Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht