RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
06:21:52    vrijdag, 26 april 2019
brabants centrum logo
Zondag, 28 september 2014 11:47 uur, laatst gewijzigd op 28 september 2014 11:51 uur

'Op Drift' trekt minder publiek

\'Op Drift\' trekt minder publiek

Op de foto: Sfeerbeeld van het evenement 'Op Drift', dat zaterdagavond voor de tweede keer gehouden werd in Esch. Dit keer in een weiland achter een boerderij aan de Postelstraat. (Foto: Albert Stolwijk).

Het idee is en blijft hartverwarmend: op een kleedje of in een klapstoeltje op een fraaie locatie in Esch genieten van het culturele evenement 'Op Drift'. Dit keer was gekozen voor een weiland achter de boerderij van Henk van Oirschot aan de Postelstraat, waar de bezoekers op een groot scherm ruim dertig filmpjes konden bekijken.

Tijdens de tweede editie stond het genre film centraal. Hoewel niet zo druk als vorig jaar, was de opkomst ook dit keer prima. De organisatie had uit de vele inzendingen een selectie gemaakt van ongeveer dertig filmpjes tussen de dertig seconden en vijftien minuten lang, waarbij thema's aan bod kwamen als bijzondere mensen, verwondering, Esch en humor.

Het publiek kon voor een drankje en een hapje, waaronder koffie, bier en snacks terecht bij verschillende bars in het weiland.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij