16:02:50    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 26 juli 2014 13:43 uur

Op Drift in Esch krijgt vervolg

Op Drift in Esch krijgt vervolg

Op de foto: Op Drift vond vorig jaar plaats in de tuin van de familie Plantema aan de Baarschot in Esch en trok honderden bezoekers. Dit jaar is gekozen voor een andere locatie: de weilanden van Henk van Oirschot aan de Postelstraat 21. (Foto: Albert Stolwijk).

Het succesvolle evenement Op Drift in Esch, dat vorig jaar haar eerste editie beleefde en honderden bezoekers trok, krijgt een vervolg op 27 september. Tijdens deze avond staat het onderwerp film centraal. De organisatie roept iedereen op om tips voor filmpjes in te sturen.

De eerste editie van het evenement lokte vorig jaar zo’n zevenhonderd bezoekers naar de tuin van de familie Plantema aan de Baarschot. Dit jaar is gekozen voor een andere locatie: de weilanden van Henk van Oirschot aan de Postelstraat 21, ook gelegen aan de Essche Stroom.

Net als vorig jaar worden Esschenaren opgeroepen een bijdrage te leveren aan het evenement. Zo konden mensen zich vorig jaar opgeven voor een optreden. Dit jaar hoopt de organisatie op tips voor filmpjes: bestaande, maar ook zelfgemaakte items. Deze filmpjes hoeven niet alleen over Esch te gaan. Mensen die graag filmpjes willen delen met de rest van Esch tijdens Op Drift, kunnen hun tips e-mailen naar opdriftfilm@gmail.com.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Geerts advies Modecentrum Frans Theelen TopSlank Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Olieenzo buisman optiek Huidtherapie Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg EmielTechniek