RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:23:51    vrijdag, 19 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 26 juli 2014 13:43 uur

Op Drift in Esch krijgt vervolg

Op Drift in Esch krijgt vervolg

Op de foto: Op Drift vond vorig jaar plaats in de tuin van de familie Plantema aan de Baarschot in Esch en trok honderden bezoekers. Dit jaar is gekozen voor een andere locatie: de weilanden van Henk van Oirschot aan de Postelstraat 21. (Foto: Albert Stolwijk).

Het succesvolle evenement Op Drift in Esch, dat vorig jaar haar eerste editie beleefde en honderden bezoekers trok, krijgt een vervolg op 27 september. Tijdens deze avond staat het onderwerp film centraal. De organisatie roept iedereen op om tips voor filmpjes in te sturen.

De eerste editie van het evenement lokte vorig jaar zo’n zevenhonderd bezoekers naar de tuin van de familie Plantema aan de Baarschot. Dit jaar is gekozen voor een andere locatie: de weilanden van Henk van Oirschot aan de Postelstraat 21, ook gelegen aan de Essche Stroom.

Net als vorig jaar worden Esschenaren opgeroepen een bijdrage te leveren aan het evenement. Zo konden mensen zich vorig jaar opgeven voor een optreden. Dit jaar hoopt de organisatie op tips voor filmpjes: bestaande, maar ook zelfgemaakte items. Deze filmpjes hoeven niet alleen over Esch te gaan. Mensen die graag filmpjes willen delen met de rest van Esch tijdens Op Drift, kunnen hun tips e-mailen naar opdriftfilm@gmail.com.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Huidtherapie Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Geerts advies