RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
04:07:02    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 29 mei 2013 11:57 uur, laatst gewijzigd op 29 mei 2013 12:08 uur

Ook uitstel voor laatstejaars JRL

Ook uitstel voor laatstejaars JRL

Het vwo-examen Frans, dat eigenlijk woensdagmiddag zou plaatsvinden, is verplaatst naar donderdag. Dinsdagavond werd duidelijk dat het complete examen was uitgelekt, waardoor de examenautoriteit besloot het examen te verplaatsen naar donderdag tussen 13.30 en 16.00 uur.

Bijna 17.000 kandidaten in Nederland maken dit examen Frans. Bij het Jacob-Roelandslyceum gaat het om 39 vwo-leerlingen. Zij zijn inmiddels per e-mail ingelicht over het uitstel. Ook naar de ouders van deze leerlingen is een e-mail verstuurd. ,,We hebben twee telefoontjes gehad van scholieren die zich afvroegen of ze zich toch woensdagmiddag op school moesten melden, maar daar bleef het tot nu toe bij”, zo meldt de school.

Voor deze vwo-leerlingen van het JRL is het uitstel extra zuur. Woensdagavond organiseert de school namelijk de jaarlijkse barbecue voor alle eindexamenkandidaten. ,,Normaal zou iedereen na woensdagmiddag klaar zijn, maar nu moet een klein groepje donderdag toch nog naar school, waardoor de barbecue voor hen nog geen gezellige afsluiting is van de examentijd”, aldus de administratie van het JRL. Het is nog onduidelijk hoe de examens op school verschijnen. Daar wordt later op woensdag duidelijkheid over gegeven door het College voor Examens.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro SNS Bank Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Olieenzo Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Huidtherapie