22:28:57    dinsdag, 23 juli 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 29 mei 2013 11:57 uur, laatst gewijzigd op 29 mei 2013 12:08 uur

Ook uitstel voor laatstejaars JRL

Ook uitstel voor laatstejaars JRL

Het vwo-examen Frans, dat eigenlijk woensdagmiddag zou plaatsvinden, is verplaatst naar donderdag. Dinsdagavond werd duidelijk dat het complete examen was uitgelekt, waardoor de examenautoriteit besloot het examen te verplaatsen naar donderdag tussen 13.30 en 16.00 uur.

Bijna 17.000 kandidaten in Nederland maken dit examen Frans. Bij het Jacob-Roelandslyceum gaat het om 39 vwo-leerlingen. Zij zijn inmiddels per e-mail ingelicht over het uitstel. Ook naar de ouders van deze leerlingen is een e-mail verstuurd. ,,We hebben twee telefoontjes gehad van scholieren die zich afvroegen of ze zich toch woensdagmiddag op school moesten melden, maar daar bleef het tot nu toe bij”, zo meldt de school.

Voor deze vwo-leerlingen van het JRL is het uitstel extra zuur. Woensdagavond organiseert de school namelijk de jaarlijkse barbecue voor alle eindexamenkandidaten. ,,Normaal zou iedereen na woensdagmiddag klaar zijn, maar nu moet een klein groepje donderdag toch nog naar school, waardoor de barbecue voor hen nog geen gezellige afsluiting is van de examentijd”, aldus de administratie van het JRL. Het is nog onduidelijk hoe de examens op school verschijnen. Daar wordt later op woensdag duidelijkheid over gegeven door het College voor Examens.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Huidtherapie Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen