21:01:19    zondag, 18 augustus 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 04 januari 2013 09:21 uur, laatst gewijzigd op 04 januari 2013 09:23 uur

Ook inbraak bij Cristal Cleaning

Ook inbraak bij Cristal Cleaning

Op de foto: In het winkelpand van stomerij Cristal Cleaning brak zondagnacht een kleine brand uit. (Foto: Peter de Koning).

Politieonderzoek in stomerij Cristal Cleaning wijst uit dat een brandkastje uit het door brand getroffen winkelpand is verdwenen.

In het kantoortje van Cristal Cleaning aan de Stationsstraat ontstond in de nacht van zondag op maandag brand. Oorzaak is waarschijnlijk kortsluiting, meldde een politiewoordvoerder ter plaatse. Ook gaf hij aan dat geen braaksporen waren aangetroffen, maar nader onderzoek leert dat een kluisje wordt vermist.

De dienstverlening van Cristal Cleaning is tijdelijk verplaatst naar winkel De Slaaphoek aan de Breukelsestraat. Daar kunnen klanten hun kleding afleveren en ophalen. De kledingstukken worden voorlopig gereinigd in andere vestigingen van de franchiseorganisatie. De textielproducten die tijdens de brand in het pand van Cristal Cleaning hingen, zijn in de loop van komende week weer beschikbaar meldt directeur Bas Bielschowsky van de franchiseorganisatie. Hij zegt ook dat Rhiba en Mimoune Bouzouine, exploitanten van de Boxtelse stomerij, door de brand flink zijn aangeslagen. Temeer omdat ze tot voor enkele maanden in de nu leegstaande woning boven de winkel huisden.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Doornmalen electro Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Geerts advies Huidtherapie Olieenzo