06:18:24    woensdag, 24 juli 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 28 maart 2014 14:10 uur, laatst gewijzigd op 29 maart 2014 09:10 uur

Ook in Boxtel protest tegen Wilders

Ook in Boxtel protest tegen Wilders

Op de foto: Protest in Amsterdam tegen de uitspraken van Geert Wilders. (Foto: ANP).

Op initiatief van Malica Gougou wordt zaterdag 29 maart in Boxtel gedemonstreerd tegen de uitspraken van PVV-leider Geert Wilders over Marokkannen. Gougou heeft inmiddels steun gekregen van meerdere politieke partijen; burgemeester Mark Buijs zal tijdens het protest ook het woord voeren.

Aanleiding voor de demonstratie, die om 14.00 uur van start gaat bij de moskee op Hoogheem in Boxtel-Oost, zijn de inmiddels veelbesproken 'minder, minder'-uitspraken van Wilders.Gougou deed eerder deze week al aangifte tegen Wilders, net als veel andere Nederlanders.

De protestmars, die volgens Gougou vreedzaam en kleurrijk moet zijn en niet kwetsend mag zijn ten opzichte van anderen, voert van de moskee naar de Markt, waar meerdere sprekers het woord zullen voeren. De demonstratie duurt tot ongeveer 17.00 uur.

Lees meer over de beweegredenen van Malica Gougou in een interview in Brabants Centrum van donderdag 27 maart.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Geerts advies Proef Culinair Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen