11:18:13    maandag, 30 maart 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 14 december 2011 10:13 uur, laatst gewijzigd op 14 december 2011 10:49 uur

Onvrede over bermbeheer

Onvrede over bermbeheer

Op de foto: Onderhoudswerkzaamheden langs de Brederodeweg. (Archieffoto: Henk van Weert).

Sinds een halfjaar is aannemingsbedrijf Ploegmakers uit Vinkel verantwoordelijk voor het maaien van bermen in het buitengebied van de gemeente Boxtel. Maar dat gebeurt niet naar tevredenheid.

De onvrede over het bermbeheer blijkt na klachten die op tafel werden gebracht coalitiepartij Balans. Wethouder Willie van de Langenberg erkent dat de werkzaamheden niet naar behoren worden uitgevoerd. Hij wil het tweejarig contract ontbinden.

Maaisel dat langer dan noodzakelijk blijft liggen, paaltjes van de Gasunie die omver worden gereden zonder te worden hersteld, putten van Brabant Water die door tractoren stuk worden gereden, planten die worden vernield en wegafzettingen die verkeerd worden geplaatst. Het is een greep uit de klachten die ook de afdeling Openbare Werken te horen kreeg, zo meldt de wethouder. Dat de schade niet wordt hersteld en niets met de klachten wordt gedaan, vindt hij onverteerbaar.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Filipe Toverboom Elan Bikes support Beleef Boxtel Remax-optimus TopSlank Huidtherapie Doornmalen electro Geerts advies Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo buisman optiek Meubelmakerijdenberg