10:18:57    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 14 oktober 2013 15:58 uur, laatst gewijzigd op 16 oktober 2013 09:54 uur

Ontdek een blaasinstrument...

Ontdek een blaasinstrument...

Op de foto: Ga er maar aanstaan. Geluid krijgen uit een trombone is een kunst apart...

Wie erover denkt om een instrument te willen gaan bespelen, kan bij Boxtel’s Harmonie uitproberen of muziek maken een geschikte hobby is. Maandag 21 oktober start de club een introductiecursus waar zowel jong als oud de eerste beginselen van het (samen) musiceren onder de knie probeert te krijgen.

Deelnemers aan de laagdrempelige cursus algemene muzikale vorming krijgen twaalf weken op rij blokfluitles, zonder dat ze direct lid van de vereniging hoeven te worden. Ze betalen alleen een geringe vergoeding voor huur van het instrument en de aanschaf van lesmateriaal.

Opleidingscoördinator Mirjam Zweerts, tevens dirigent van het leerlingenorkest, verzorgt de lessen samen met fluitiste Chantal van Eijndhoven in het gebouw van Sterk in Werk op het terrein van huize De La Salle aan de Schijndelseweg. De cursus mondt uit in een soort ’snuffeldag’, waarbij de deelnemers diverse blaas- en slagwerkinstrumenten mogen uitproberen. Ook geven de blokfluiters dan een concertje met het opleidingsorkest.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden door te bellen naar telefoonnummer 06-38 89 90 91 of via internet.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Geerts advies Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Elan Bikes support Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Beleef Boxtel Podium Boxtel Filipe Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek buisman optiek Doornmalen electro Remax-optimus Huidtherapie