RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
18:55:35    woensdag, 20 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 31 januari 2013 23:36 uur

Onrust over locatie stroomstation

Inwoners van Lennisheuvel maken zich zorgen over de mogelijke komst van een hoogspanningsstation tussen het Rabobank-datacenter en het parkje Boscheind. Tijdens een informatiebijeenkomst in café De Trol liepen de gemoederen donderdagavond hoog op.

Tennet en Enexis gaven samen met wethouder Wim van der Zanden een toelichting op het plan voor het zogeheten 10-150 kV-station. Wegens groeiende stroombehoefte is realisatie van het hoogspanningsstation nodig. Inwoners van Lennisheuvel maken zich zorgen over de gevolgen voor de volksgezondheid en vrezen geluidsoverlast. Ook de communicatie richting de omwonenden is volgens de aanwezigen niet goed verlopen.

De plannen leidden tot grote discussie in café De Trol. ,,De inwoners van Lennisheuvel willen dit kV-station niet op deze locatie, de gemeente zou een alternatief moeten zoeken", zo luidde het verzoek. Er werden tientallen schriftelijke vragen gesteld die niet allemaal inhoudelijk konden worden besproken. De gemeente zegde toe op korte termijn een tweede informatieavond te beleggen om op alle vragen in te gaan.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg Proef Culinair SNS Bank Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie