16:08:52    donderdag, 09 april 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 07 december 2011 10:03 uur, laatst gewijzigd op 07 december 2011 20:49 uur

Ongeval op Molendijk in Liempde

Ongeval op Molendijk in Liempde

Op de foto: Een 35-jarige vrouw reed dinsdagavond tegen een boom aan de Molendijk in Liempde. De auto was total loss, maar ze kwam zelf met de schrik vrij. (Foto: Albert Stolwijk).

Een 35-jarige automobiliste uit Liempde verloor dinsdagavond de macht over het stuur aan de Molendijk in haar woonplaats. Ze botste met haar voertuig tegen een boom. De auto was total loss, maar de bestuurster kwam met de schrik vrij.

De vrouw reed dinsdag omstreeks half zevenvanuit de Olland naar Liempde over de Molendijk. Ze kwam met het rechterwiel van de auto in de berm terecht en verloor zo de controle over het voertuig. Het voertuig kwam tot stilstand tegen een boom.

Het ambulancepersoneel heeft de vrouw uit Liempde nagekeken. Ze hield geen ernstige verwondingen over aan het ongeval en hoefde niet naar het ziekenhuis. Ook is er een blaastest afgenomen. Ze had niets gedronken.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Remax-optimus Huidtherapie buisman optiek Geerts advies Geld en Makelaardij Olieenzo Elan Bikes support Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Beleef Boxtel TopSlank Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Filipe