02:25:51    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 19 april 2014 18:55 uur, laatst gewijzigd op 19 april 2014 18:56 uur

One Two Trio zingt met Concordia

One Two Trio zingt met Concordia

Op de foto: De muzikanten van One Two Trio bouwen een feestje in Liempde, met de jeugdmuzikanten van fanfare Concordia én heel veel Liempdse kinderen. (Foto: Peter de Koning).

One Two Trio was zaterdag een van de smaakmakers van het jubileumfeest van fanfare Concordia in Liempde. De Boxtelse feestband verzorgde een hilarisch optreden in de feesttent op D'n Tip waaraan werd meegewerkt door het jeugdopleidingsorkest van de fanfare.

Concordia viert dit weekeinde het 140-jarig bestaansjubileum in Liempde. Dat doet de fanfare met een uitbundig tweedaags muziekfeest. Vrijdagavond werd een muziekavond gehouden met deejay Mike, Dakkeraf en Mike Dissel, zaterdag was het de beurt aan onder meer One Two Trio.

De feestband vertolkte een aantal bekende hits, zoals Juffrouw Toos en Tien Kleine Tuinkabouters; beide liedjes werden samen opgevoerd met de muzikale talenten van Concordia. Het optreden veranderde de tent in een zingende en feestende massa; het gegil van de kinderen was soms oorverdovend.

Het avondprogramma in Liempde bestaat uit optredens van onder meer De Aggemarvanhuisafband, Gazzerop en opnieuw One Two Trio, ditmaal met een ander programma dan de Kindershow.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Olieenzo Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht