11:36:27    woensdag, 19 februari 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 05 januari 2013 12:12 uur, laatst gewijzigd op 09 januari 2013 12:06 uur

One Two Trio: uitverkocht

One Two Trio: uitverkocht

Op de foto: One Two Trio zingt Sjoe Sjoe Wa tijdens een verrassingsoptreden in een speeltuin in de wijk In Goede Aarde. (Foto Albert Stolwijk).

One Two Trio speelt zondagmiddag 13 januari een thuiswedstrijd. De Boxtelse feestband is te gast in Podium Boxtel aan de Burgakker waar de befaamde One Two Trio Kindershow wordt opgevoerd. Woensdag zijn de laatste kaartjes verkocht en daarmee zit de zaal vol.

Meneertje Blauw (Freek van Daal) is zo trots als een pauw, meneertje Rood (Joris Cijffers) is de sportieve malloot en meneertje Geel (René Cijffers) is zo sloom als een kameel. Ze spelen hun eigen bekende kinderhits als ’Sjoe Sjoe Wa’ en ’Hokie Pokie’.

Tussen de nummers door doen er zich allerlei dolkomische, cabareteske situaties voor, die ook bij de ouders flink op de lachspieren werken. Niet voor niets wordt de One Two Trio kindershow omarmd door bekende tv-programma’s voor de jeugd, zoals De BZT Show en De Schatkist.

De voorstelling van One Two Trio begint om 14.30 uur.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek EmielTechniek Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro TopSlank Beleef Boxtel Toverboom Huidtherapie Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Remax-optimus Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Filipe