RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
09:50:18    woensdag, 21 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 21 juli 2011 15:47 uur, laatst gewijzigd op 21 juli 2011 15:48 uur

One Two Trio steunt wandelaars

One Two Trio steunt wandelaars

Op de foto: Joris Cijffers (links), Freek van Daal (midden) en René Cijffers (rechts) poseren in de studio van Giel Beelen.

De Boxtelse feestband One Two Trio is tijdens de Vierdaagse in Nijmegen elke ochtend live te horen in de uitzending van deejay Giel Beelen op radiostation 3FM. Freek van Daal, Joris en René Cijffers ondersteunen de wandelaars tussen 06.00 en 10.00 uur met vrolijke nummers.

Het drietal was vorig jaar ook aanwezig tijdens de Vierdaagse, toen was de band één dag te gast bij Beelen. ,,Er is een grote klik tussen One Two Trio, Giel Beelen en zijn redactie”, vertelt Freek van Daal. ,,We vullen elkaar goed aan en zijn daarom door Giel gevraagd als huisband.”

Tijdens de Vierdaagse is de band elke dag rond 05.15 uur aanwezig om zich klaar te maken voor de live-uitzending. ,,Het is wel heftig”, vindt Van Daal. ,,We moeten toch vier uur lang liedjes spelen en reageren op de gebeurtenissen tijdens de Vierdaagse. We proberen de sfeer erin te houden en de wandelaars met onze muziek een hart onder de riem te steken.”

Volgens Van Daal is het uniek dat een band als One Two Trio op 3FM te horen is. ,,We zijn geen typische 3FM-band”, zegt hij stellig. ,,We vinden het echter harstikke leuk om te doen, wat ons betreft zijn we volgend jaar weer van de partij. Al wordt dat lastiger in verband met de vakantie.” Lachend: ,,Ach, dan komt Giel met de Vierdaagselopers maar naar ons vakantieadres toe.”

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Zwanenberg adviesgroep 040Fit Doornmalen electro Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Toverboom Natasja fashion Rijschool Dolman TopSlank Geerts advies Geld en Makelaardij Kindertuin Tiga Modecentrum Frans Theelen Koppelmans Uitvaartonderneming Bijnen