RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
22:45:56    maandag, 21 januari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 04 april 2014 11:10 uur, laatst gewijzigd op 04 april 2014 11:12 uur

One Two Trio in Liempde

One Two Trio in Liempde

Op de foto: De jeugdleden studeerden met Freek van Daal en de broers Joris en René Cijffers uit Boxtel onder meer de hit ’Juffrouw Toos’ in. (Foto: Concordia).

De Liempdse fanfare Concordia bestaat 140 jaar en maakt zich op voor een feestelijk paasweekeinde op het evenemententerrein aan de Barrierweg. Onder de titel D’n Tip 4 All treden vrijdag 18 en zaterdag 19 april diverse bands en zangers op voor uiteenlopende doelgroepen.

Op Goede Vrijdag loopt vanaf 20.00 uur een tienerprogramma van stapel met deejay Mike, zanger Henk Dissel en de feestband Dakkeraf. Zaterdagmiddag komt de jongste jeugd aan zijn trekken met de kindershow van One Two Trio, die wordt uitgevoerd in samenwerking met het opleidingsorkest van de fanfare.

In het avondprogramma op paaszaterdag is opnieuw plaats ingeruimd voor One Two Trio, maar ook De Aggemarvanhuisaf Band, die altijd garant staat voor een muzikaal feestje, en de twee jaar geleden geformeerde popband G@zzerop is van de partij. De fanfare mikt met dit optreden vooral op dertigers en veertigers.

De toegangsprijs voor zowel de feestavond op 18 als 19 april is bepaald op 7,50 euro. De kaartjes voor de kindershow op zaterdagmiddag kosten 3 euro. De entreebewijzen zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij slijterij Putmans (Kapelstraat) en café ’t Wapen van Liempde (Raadhuisplein).

 

Foto's

One Two Trio in Liempde One Two Trio in Liempde One Two Trio in Liempde One Two Trio in Liempde One Two Trio in Liempde One Two Trio in Liempde One Two Trio in Liempde One Two Trio in Liempde

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Proef Culinair Geerts advies Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Geld en Makelaardij