20:32:29    vrijdag, 19 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 20 september 2011 14:38 uur

Ondernemersbus KvK naar Boxtel

Na succesvolle bezoeken aan andere Brabantse gemeenten, rijdt de Ondernemersbus van de Kamer van Koophandel door naar Boxtel. Op zaterdag 24 september staat het rijdende kantoor van 13.00 tot 16.00 uur op de Markt. Alle (startende) ondernemers kunnen er binnenstappen en gratis informatie inwinnen of vragen stellen over bijvoorbeeld vergunningen, personeel of administratie.

Voorlichters van de Kamer van Koophandel Brabant zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en bezoekers gratis te informeren over uiteenlopende onderwerpen, zoals bedrijfsvormen, financiering en belastingen. Het initiatief voorziet sinds de start anderhalf jaar geleden duidelijk in een behoefte, stelt de KvK.

Voor beginnende ondernemers wordt maandag 27 september een startersavond ’Eerste Hulp Bij Ondernemen’ georganiseerd in het financieel adviescentrum van de Rabobank Dommel en Aa aan de Hoogstraat 21 te Sint Michielsgestel. De avond begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur. Aanmelden kan via www.kvk.nl/startersavond.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Huidtherapie Geerts advies Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding