RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
14:14:21    zaterdag, 19 januari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 27 februari 2014 16:21 uur, laatst gewijzigd op 27 februari 2014 16:22 uur

Ondernemersborrel in Boxtel

Ondernemersborrel in Boxtel

Café De Borrel aan de Rechterstraat in Boxtel stroomt vrijdag 28 maart vol met jonge ondernemers. Ze nemen deel aan de eerste netwerkborrel die Tom Schellekens (24) uit Liempde organiseert. Schellekens wil bereiken dat ook voor ondernemers tot 30 jaar contactmomenten ontstaan waar informatie wordt uitgewisseld en wellicht een zakelijke opdracht verkregen kan worden.

De belangstelling voor de netwerkborrel is groot, zegt Schellekens. Deelnemers zijn afkomstig uit allerlei branches, variërend van webdesign en horeca tot de bouwsector. Hoewel de initiatiefnemer een leeftijdsgrens van 30 jaar aanhoudt, zullen iets oudere ondernemers niet geweigerd worden. ,,Het gaat om het idee dat vooral jongere ondernemers kennis met elkaar maken tijdens een high beer of high wine. En als er hier en daar een zakelijke opdracht uitrolt is dat mooi meegenomen.”

De netwerkborrel is bedoeld voor ondernemende jongeren uit de hele gemeente Boxtel. Initiatiefnemer Schellekens verheugt zich erop iets over zijn bedrijf ATS Verhuur te kunnen vertellen. ,,Ik zal aangeven dat ik scholen benader met de vraag of ze attracties willen huren tijdens de Koningspelen in april. Zo lijkt het me ook interessant te weten waarmee leeftijdsgenoten bezig zijn om zichzelf in de markt te zetten.”

De netwerkbijeenkomst in De Borrel begint op 28 maart om 19.30 uur. Meer informatie en aanmelding: atsverhuur@gmail.com. In de papieren editie van Brabants Centrum staat abuseivelijk vermeld dat de borrel al morgen, vrijdag 28 februari wordt gehouden. Dat moet 28 maart zijn.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Olieenzo Meubelmakerijdenberg SNS Bank Doornmalen electro Geld en Makelaardij Beleef Boxtel