RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
02:47:06    dinsdag, 23 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 23 mei 2014 00:09 uur, laatst gewijzigd op 23 mei 2014 09:33 uur

Ondernemend Boxtel op scherp

Ondernemend Boxtel op scherp

,,Boxtel, schaam je diep.” En: ,,Ondernemend Boxtel ligt momenteel aan het infuus. Laten jullie de boel afsterven of zetten jullie door?” Enkele uitspraken die Cor Molenaar, de bekende hoogleraar e-marketing aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, donderdagavond deed in restaurant Molenwijk tijdens een bijeenkomst over de toekomst van de detailhandel in Boxtel. In zijn bijdrage schetste hij de Boxtelse situatie op winkelgebied, sprak over succesvolle voorbeelden in Nederland en kwam met mogelijke oplossingen.

Centrummanagement organiseerde de bijeenkomst in samenwerking met Rabobank Hart van De Meierij, Koninklijke Horeca Nederland afdeling Boxtel/Liempde, ondernemersvereniging Centrum Boxtel en diverse Boxtelse ondernemers. Niet alleen centrumwinkeliers waren aanwezig op de avond, ook ondernemers die in de winkelcentra Oosterhof en Selissen zijn gevestigd, toonden belangstelling. Meer dan honderd mensen waren aanwezig.

Nadat Frits Oevering van Rabobank Nederland de voorlopige resultaten van een koopstromenonderzoek schetste, was het de beurt aan Molenaar. Kort voor de avond van start ging, maakte hij met centrummanager Willemijn Wijdenes en Arjen Witteveen een ronde door het Boxtelse centrum. ,,Er ligt hier een grote uitdaging. De oplossing ligt niet bij lage parkeerkosten of meer parkeerplekken, maar bij u”, zo sprak de hoogleraar de aanwezigen toe. Dat het voor Molenaar mogelijk niet bij deze lezing blijft, bleek tijdens de vragenronde. Hij bood zijn hulp aan door en gaf wel aan een aantal ondernemers nodig te hebben om de schouders eronder te zetten. Ruim twintig aanwezigen meldden zich vervolgens bij centrummanager Wijdenes.

Lees meer over de bijeenkomst over de toekomst van de detailhandel in Boxtel in Brabants Centrum van woensdag 28 mei.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Olieenzo Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Geld en Makelaardij