RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
20:53:53    woensdag, 20 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 08 oktober 2012 13:41 uur, laatst gewijzigd op 08 oktober 2012 13:47 uur

Onderhoud viaduct Peters Hoek

Onderhoud viaduct Peters Hoek

Viaduct Peters Hoek aan de Schijndelsedijk is tot en met woensdag 18.00 uur afgesloten voor auto's en vrachtwagens. De voegovergangen van het viaduct worden vervangen. Voor (brom)fietsers en voetgangers is de weg richting Schijndel wel toegankelijk.

Tot en met woensdag worden de twee schakels van het viaduct naar de bestaande weg vervangen. Jan van Nijnatten, uitvoerder bij aannemingsbedrijf Brabotech uit Etten-Leur, geeft aan dat maandagochtend de oude voegen er uit zijn gehaald. De komende dagen worden de nieuwe overgangen vastgezet en volgestort met beton. ,,Deze overgangen kunnen weer 25 jaar mee", aldus Van Nijnatten.

Op de borden aan de Schijndelsedijk staat dan wel dat de werkzaamheden van maandag 8 oktober tot en met vrijdag 12 oktober duren, maar Van Nijnatten verwacht dat het viaduct woensdag om 18.00 uur weer geopend is voor alle verkeer. ,,Er wordt een slag om de arm gehouden, omdat de werkzaamheden weersgevoelig zijn. Maar de vooruitzichten zijn goed, dus ik ga er van uit dat we woensdag klaar zijn."

Het verkeer vanuit Boxtel richting Schijndel wordt met borden omgeleid via Gemonde en Sint-Michielsgestel Voor het verkeer vanuit Schijndel richting Boxtel wordt dezelfde omleidingsroute geadviseerd. Meer informatie: www.rijkswaterstaat.nl.

Auteur: Annelieke van der Linden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Olieenzo SNS Bank Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel