RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
10:36:10    vrijdag, 19 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 12 december 2013 17:01 uur, laatst gewijzigd op 12 december 2013 17:02 uur

Oliebollen en rijst voor Voedselbank

Oliebollen en rijst voor Voedselbank

Op de foto: Arjen Witteveen, wethouder Peter van de Wiel en voorzitter Alphons van der Heijden van de Voedselbank (uiterst links) samen met de vrijwilligers die werkzaam zijn bij de hulporganisatie aan het Ronduutje. (Foto: Hans van Haaren).

De Voedselbank in Boxtel heeft in het kader van de ruilactie van omroep Dommelland 115 waardebonnen voor oliebollen ontvangen van Arjen Witteveen. Hij is een van de zes personen die begin oktober startte met de ruilactie. Witteveen, voorzitter van Fairtradegroep Boxtel, heeft de gemeente bereid gevonden om los van de ruilactie ook 115 pakken Fairtrade rijst te doneren.

De waardebonnen zijn beschikbaar gesteld door oliebollenbakker Jan Paashuis en worden samen met de pakken rijst met saus aan de cliënten van de Voedselbank geschonken. De hulporganisatie stelt als tegenprestatie voor de oliebollen 350 euro aan boodschappen beschikbaar waarmee Witteveen zijn volgende ruil kan doen. Hij zei: ,,Dit was mijn tiende ruil. Over twee of drie weken ga ik naar de volgende kandidaat toe die ik inmiddels al benaderd heb.”

De zes personen die meedoen aan de ruilactie van omroep Dommelland begonnen in oktober ieder met een badeend van 79 cent en hebben dit voorwerp inmiddels ingeruild voor artikelen met een waarde van honderden euro’s. De eindproducten worden op of rond Koningsdag 2014 per opbod verkocht. De opbrengst is voor de lokale omroep om nieuwe beeld- en geluidsapparatuur aan te schaffen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Proef Culinair Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Doornmalen electro SNS Bank Huidtherapie