RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
17:49:26    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 15 februari 2014 11:05 uur, laatst gewijzigd op 15 februari 2014 11:09 uur

Oggelrevue: heuse kasteelroman

Oggelrevue: heuse kasteelroman

Op de foto: Een van de ridders die in Fort Eschkort strijdt om de hand van de koningsdochter. (Foto: Peter de Koning).

Wie Fort Eschkort betreedt, is het leven niet zeker. Dat beweren de organisatoren van de Oggelrevue die zich dit jaar laat lezen als een heuse kasteelroman. In de carnavaleske zittingsavond in Esch draait het allemaal om de huwbare dochter van een koning.

Dappere ridders genoeg, maar wie mag naar de hand van de prinses dingen? De koning praat erover met de huwelijkskandidaten, maar deze ridders houden niet van een goed gesprek aan een ronde tafel. Ze slaan er liever op los. Bruut en zonder mededogen verdedigen de ridders Fort Eschkort. En als hun eer op het spel staat, slaan de stoppen meteen door. Kortsluiting tussen de plus- en minstreel. Het fort hult zich regelmatig in het duister.

Zaterdagavond 15 februari voeren De Oggelvorsen de derde en laatste uitverkochte voorstelling van hun koldershow op in dorpshuis De Es.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel SNS Bank Modecentrum Frans Theelen Geerts advies