03:31:08    woensdag, 17 juli 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 16 november 2013 00:40 uur, laatst gewijzigd op 17 november 2013 08:41 uur

ODC-veteranen swingen op discohits

ODC-veteranen swingen op discohits

Op de foto: Boxtel's Harmonie en de vier vocalisten in actie tijdens het 70's en 80's-concert in de zaal van het Jacob-Roelandslyceum in Boxtel. (Foto: Gerard Schalkx).

De veteranen van voetbalclub ODC sloten de festiviteiten vanwege het vijftigjarig bestaan van de afdeling dit weekeinde af met twee indrukwekkende en groots opgezet back to the 70's en 80's-concerten.

De vertolking van talloze hits uit die decennia door Boxtel's Harmonie samen met de zangeressen Saskia van de Staak en Ingrid van den Nieuwenhuizen en de zangers Ruud van Overdijk en Bart van Veldhoven maakte veel indruk. De jubileumpromconcerten met de titel 'Old Disco Classics' in het Jacob-Roelandslyceum groeiden uit tot een groot succes.

Aanvankelijk stelden de honderden bezoekers zich vrijdagavond nog een beetje timide op, al klonk er na afloop van de nummers wel steeds een daverend applaus en gejoel, maar aan het einde van de eerste set gingen de voetjes van de vloer en swingden de veertigers en vijftigers en een aantal zestigers en zeventigers er stevig op los. Een passende apotheose van het gouden jubileum van de ODC-veteranen.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Doornmalen electro Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Geerts advies Olieenzo