RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
08:07:02    zaterdag, 16 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 03 juli 2014 11:38 uur, laatst gewijzigd op 03 juli 2014 11:40 uur

ODC opent clubhuis in september

ODC opent clubhuis in september

Voetbalclub ODC opent zaterdag 6 september haar nieuwe clubhuis in sportpark Wagenaars aan het Essche Heike. Clubleden worden uitgenodigd een nieuwe naam voor de kantine te verzinnen.

Het programma van de openingsmiddag omvat vanaf 13.00 uur tal van voetbalactiviteiten, zoals een 5 tegen 5-toernooi voor alle A, B, C en D-teams, uitgezonderd A1. Dat elftal speelt die middag een wedstrijd tegen het kampioenselftal van 1998. Voor de E en F-teams en alle mini’s wordt ook een leuk programma voorbereid. De officiële opening staat gepland om 16.30 uur. Aansluitend kan de nieuwbouw bezichtigd worden.

ODC nodigt clubleden uit een nieuwe naam te verzinnen voor de kantine. ,,Elk lid kan meedoen en wie wint krijgt een leuke prijs en natuurlijk eeuwige roem”, zo laat de club weten. De opdracht is eenvoudig: verzin een passende naam en stuur deze voor uiterlijk 15 augustus naar prijsvraag@odcvoetbal.nl met vermelding van naam, adres en telefoonnummer en eventueel het team waarin je speelt.

Een jury kiest de drie leukste inzendingen. Via een poll op de website van ODC zal vervolgens iedereen een stem uit kunnen brengen op een naam. De winnende naam zal op 6 september tijdens de officiële opening bekendgemaakt worden.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

SNS Bank Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Doornmalen electro Beleef Boxtel Huidtherapie Gemeente Boxtel