16:23:40    vrijdag, 21 februari 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 03 juli 2014 11:38 uur, laatst gewijzigd op 03 juli 2014 11:40 uur

ODC opent clubhuis in september

ODC opent clubhuis in september

Voetbalclub ODC opent zaterdag 6 september haar nieuwe clubhuis in sportpark Wagenaars aan het Essche Heike. Clubleden worden uitgenodigd een nieuwe naam voor de kantine te verzinnen.

Het programma van de openingsmiddag omvat vanaf 13.00 uur tal van voetbalactiviteiten, zoals een 5 tegen 5-toernooi voor alle A, B, C en D-teams, uitgezonderd A1. Dat elftal speelt die middag een wedstrijd tegen het kampioenselftal van 1998. Voor de E en F-teams en alle mini’s wordt ook een leuk programma voorbereid. De officiële opening staat gepland om 16.30 uur. Aansluitend kan de nieuwbouw bezichtigd worden.

ODC nodigt clubleden uit een nieuwe naam te verzinnen voor de kantine. ,,Elk lid kan meedoen en wie wint krijgt een leuke prijs en natuurlijk eeuwige roem”, zo laat de club weten. De opdracht is eenvoudig: verzin een passende naam en stuur deze voor uiterlijk 15 augustus naar prijsvraag@odcvoetbal.nl met vermelding van naam, adres en telefoonnummer en eventueel het team waarin je speelt.

Een jury kiest de drie leukste inzendingen. Via een poll op de website van ODC zal vervolgens iedereen een stem uit kunnen brengen op een naam. De winnende naam zal op 6 september tijdens de officiële opening bekendgemaakt worden.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Podium Boxtel Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Filipe buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Huidtherapie Olieenzo Geerts advies Meubelmakerijdenberg Toverboom EmielTechniek