00:52:12    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 15 juni 2011 10:35 uur, laatst gewijzigd op 15 juni 2011 10:35 uur

ODC heeft nieuwe hoofdsponsor

ODC heeft nieuwe hoofdsponsor

Op de foto: Het eerste elftal van ODC poseerde in september 1982 voor het eerst met shirtreclame voor de fotograaf van Brabants Centrum. De selectie werd toen getraind door Martien Pennings. (Archieffoto Brabants Centrum).

Op de voetbalshirts van ODC prijkt met ingang van 1 juli een nieuwe naam. Na ruim 29 jaar neemt Camping Sport De Wit afscheid als hoofdsponsor en begroet ODC het bedrijf Milieu Service Brabant als ’nieuwkomer’.

Helemaal nieuw is Milieu Service Brabant van ondernemer Henk Wagenaars niet bij ODC. Het bedrijf is al een belangrijke sponsor, maar kwam in beeld als hoofdsponsor toen eigenaar Mark de Wit van het campingsportbedrijf in Schijndel aangaf te willen stoppen. Volgens het ODC-bestuur heeft het afhaken van De Wit niets te maken met slechte verstandhoudingen. ,,De Wit heeft het sponsorbeleid aangepast en wil het sponsorgeld spreiden over zoveel mogelijk verenigingen.” Camping Sport De Wit blijft verbonden aan ODC als co-sponsor en kledingsponsor. De naam van Van Oers Snacks zal de komende jaren op de rug van de selectietenues staan.

 

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Olieenzo Meubelmakerijdenberg Geerts advies Podium Boxtel Doornmalen electro Elan Bikes support Toverboom TopSlank Huidtherapie Filipe Remax-optimus Alfa buisman optiek EmielTechniek