RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
16:40:43    donderdag, 21 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 03 oktober 2011 21:59 uur, laatst gewijzigd op 05 oktober 2011 16:47 uur

ODC blijft in park Molenwijk

ODC blijft in park Molenwijk

Op de foto: Voetbalclub ODC komt na veertien jaar tot inkeer en kiest ervoor sportpark Molenwijk te renoveren. (Archieffoto: Albert Stolwijk).

Het bestuur van de Boxtelse voetbalclub ODC houdt niet langer vast aan samenvoeging van de huidige accommodaties op het Essche Heike. Omdat realisatie van dat plan nog jaren zal duren, kiest men nu voor renovatie van sportpark Molenwijk.

Verhuizing naar een compleet nieuwe accommodatie op het Essche Heike zal nog minimaal zes tot zeven jaar duren, zo heeft sportwethouder Willie van de Langenberg onlangs aan het ODC-bestuur laten weten. Die termijn is voor de club onacceptabel, zo is te lezen op de website van de voetbalclub. Vrijdag 14 oktober mogen de leden zich in de jaarvergadering uitspreken over het alternatief om de bestaande clubgebouwen en het hoofdveld in sportpark Molenwijk op te knappen.

Verplaatsing van manege De Langspier is de reden waarom de samenvoeging van de accommodaties van ODC nog jaren op zich wachten. ,,En mogelijk langer als juridische procedures volgen om de manege elders een plek te geven", zo vertelde wethouder Van de Langenberg maandagavond. Diverse raadsfracties vroegen naar de stand van zaken tijdens de begrotingsbehandeling in de commissie Maatschappelijke Zaken.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Geerts advies Gemeente Boxtel Doornmalen electro Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Olieenzo