16:00:04    donderdag, 09 april 2020
brabants centrum logo
Maandag, 19 december 2011 16:54 uur, laatst gewijzigd op 19 december 2011 16:54 uur

ODC benoemt nieuwe trainer

ODC benoemt nieuwe trainer

Derdeklasser ODC heeft deze week een opvolger benoemd voor trainer Aschwin van Kessel, die na afloop van het voetbalseizoen 2011-2012 afscheid neemt. De technische commissie van ODC heeft met instemming van het hoofdbestuur Jeroen van Bezouwen aangesteld.

Van Bezouwen is 34 jaar en volgens Wim Kanters van ODC een ’zeer enthousiaste trainer die vooral ervaring heeft in het jeugdvoetbal’. Hij was onder meer werkzaam bij Willem II in Tilburg. Daarnaast heeft hij enkele jaren als hoofdtrainer bij twee verenigingen gewerkt, waaronder DVVC in Dongen. Eerder was van Bezouwen actief bij Sarto en SC ’t Zand in Tilburg en bij DESK in Kaatsheuvel.

Op dit moment volgt de nieuwe ODC-trainer de opleiding tot oefenmeester 1 waarbij hij zijn stage doet bij topklasser UNA. In het dagelijks leven is Van Bezouwen sportleraar bij gedetineerden.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Elan Bikes support Geld en Makelaardij Olieenzo Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Toverboom Beleef Boxtel buisman optiek Filipe Remax-optimus Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel Doornmalen electro