14:01:25    dinsdag, 07 juli 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 27 december 2013 19:30 uur, laatst gewijzigd op 27 december 2013 20:25 uur

ODC benoemt nieuwe hoofdtrainer

ODC benoemt nieuwe hoofdtrainer

ODC heeft deze week een nieuwe hoofdtrainer benoemd. De derdeklasser heeft Boxtelaar Frank van den berg (47) aangesteld als opvolger van Jeroen van Bezouwen, die na dit seizoen afscheid neemt van de tricolores.

Van den Berg voetbalde in zijn jeugdjaren bij Unitas ’59 in Eindhoven. Toen hij in 1986 naar Boxtel verhuisde, sloot hij zich aan bij ODC waar hij in het eerste elftal speelde. Daarna speelde hij bij Geldrop in de hoofdklasse en kwam hij in actie voor LSV in Lennisheuvel.

Na zijn actieve voetballoopbaan heeft Van den berg diverse teams bij RKSV Boxtel getraind; eerst bij de jeugd de D1 tot en met B1, daarna nam hij het tweede elftal onder zijn hoede, Ook stond hij drie jaar aan het roer bij de hoofdmacht van RKSV Boxtel.

Vervolgens was Van den Berg drie jaar werkzaam als trainer bij LSV. Dit seizoen traint hij voor het tweede seizoen op rij Best Vooruit 3, dat uitkomt in de reserve eerste klasse. (Foto: ODC).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Alfa buisman optiek Podium Boxtel Huidtherapie Olieenzo Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Filipe TopSlank Doornmalen electro EmielTechniek Toverboom Elan Bikes support