00:39:13    dinsdag, 07 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 16 januari 2014 14:33 uur, laatst gewijzigd op 18 januari 2014 23:23 uur

Nostalgie bij reünie Amicitia

Nostalgie bij reünie Amicitia

Op een weiland aan de Goorestraat in Boxtel is een enorme witte tent neergezet die veel bekijks trekt. Daar vindt zaterdag 18 januari vanaf 20.00 uur de reünie van de Liempdse zaal Amicitia plaats. Er worden twaalfhonderd bezoekers verwacht.

In juni bedacht een aantal Liempdse vrouwen dat het tijd was voor een reünie van zaal Van Kaathoven, dé uitgaansgelegenheid in het dorp waar de jeugd in de jaren zeventig, tachtig en negentig te vinden was. Twee maanden later werden Laura Sweens van café ’t Huukske en Eric Putmans van Putmans & Co erbij geroepen.

In eerste instantie zou de reünie plaats moeten vinden in Hof van Liempde, waar voorheen Van Kaathoven was gevestigd. Later werd dat D’n Tip, maar de gemeente verleende geen vergunning voor deze locatie. Uiteindelijk werd een weiland aan de Goorestraat in Boxtel gekozen. De organisatie wil met de reünie de nostalgische sfeer van Van Kaathoven oproepen. Zo is de voorgevel van zaal Amicitia volledig nagebouwd en ook de indeling in de tent is hetzelfde als het voormalig interieur van Van Kaathoven.

Er zijn nog enkele kaarten voor de reünie in omloop. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Laura Sweens via telefoonnummer 06-14 34 44 96.

Lees meer over de reünie van zaal Amicitia in Brabants Centrum van donderdag 16 januari. (Foto: Peter de Koning).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Filipe Huidtherapie Elan Bikes support buisman optiek Alfa Toverboom Olieenzo Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Podium Boxtel