RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
08:40:12    zaterdag, 16 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 16 augustus 2011 11:48 uur, laatst gewijzigd op 16 augustus 2011 13:38 uur

Nominatie voor Het Dommelbad

Nominatie voor Het Dommelbad

Op de foto: Burgemeester Frank van Beers verrichtte de opening van Het Dommelbad in december 2006. (Archieffoto: Peter de Koning).

Het Dommelbad in Boxtel is genomineerd voor De Zwembad van het Jaar Verkiezing 2011. Zwemliefhebbers kunnen via www.zwembadvanhetjaar.nl hun stem uitbrengen op Het Dommelbad.

Bij het uitbrengen van een stem maakt men direct kans op een reis naar één van de mooiste zwembaden van de wereld in IJsland (The Blue Lagoon) en een iPad. Curieus is dat ook gestemd kan worden op zwembad Den Haagakker, dat al enkele jaren dicht is en in 2007 met de gelijknamige sporthal door brand werd verwoest.

De verkiezing gaat om de waardering van de bezoekers van het zwembad. Zij kunnen cijfers geven voor klantvriendelijkheid, de prijs/kwaliteit verhouding, hygiene en sfeer. Het Dommelbad dingt ook mee naar de provincie-award voor de provincie Noord-Brabant. De provinciewinnaars met de hoogste gemiddelde scores dingen mee naar een landelijke award.

Er kan tot en met 29 oktober gestemd worden op Het Dommelbad via www.zwembadvanhetjaar.nl. Het Dommelbad heeft minimaal 100 stemmen nodig om een Zwembad Award te kunnen winnen. De verkiezing is een initiatief van Ikzwem.nl in samenwerking met onder meer KNZB, Recron, NPZ/NRZ, Icelandair, Ecamp, Drukland en Variopool.

 

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Geerts advies SNS Bank Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Gemeente Boxtel Huidtherapie