14:45:46    dinsdag, 16 juli 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 10 april 2014 09:12 uur, laatst gewijzigd op 10 april 2014 09:14 uur

Nog kans op wildcard Songfestival

Nog kans op wildcard Songfestival

Op de foto: Kaylee van den Meerendonk zong zaterdag het zelfschreven lied 'Mijn Droom' tijdens de auditie van het Junior Songfestival. Jenthe Herbers bracht het nummer 'Mezelf' ten gehore. (Foto: Peter de Koning).

De Boxtelse zangeressen Kaylee van den Meerendonk en Jenthe Herbers zijn er zaterdag niet in geslaagd een finaleplek te bemachtigen voor het Junior Songfestival. Wél maken beide deelnemers nog kans op een wildcard. Iedereen kan tot donderdag 10 april 12.00 uur zijn stem uitbrengen.

Niet minder dan tachtig kinderen uit heel Nederland deden mee aan de audities, die gehouden werden in de Jaarbeurs in Utrecht. Kaylee bracht het zelfgeschreven lied 'Mijn Droom' ten gehore, Jenthe zong het lied 'Mezelf'.

In de voorronde van het Junior Songfestival wordt ook nog een wildcard voor de finale auditie weggegeven. Mensen kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete zanger(es) via de website van het Songfestival. Later wordt bekend gemaakt wie de wildcard heeft gewonnen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen