RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
10:25:12    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 12 april 2014 14:43 uur, laatst gewijzigd op 12 april 2014 14:43 uur

Nog kaarten voor Eftelingconcert

Nog kaarten voor Eftelingconcert

Op de foto: Zeven jaar geleden voerde Boxtel's Harmonie ook al eens met veel succes het Eftelingconcert uit. (Foto: Gerard Schalkx).

Nog niet alle toegangskaartjes zijn verkocht voor het concert ’Rondwandeling door de Efteling’ dat Boxtel’s Harmonie zaterdagavond en zondagmiddag vertolkt in het Jacob-Roelandslyceum. Tijdens de familievoorstelling worden synchroon aan de muziek videobeelden uit het attractiepark vertoond, ook vertellers en een dansgroep van Tiga Health & Beauty komen in actie. Daarnaast vervult de plaatselijke violiste Daniëlle van Berkom een hoofdrol.

Oud-Boxtelaar Mari van Gils smeedde alle bekende deuntjes uit de Efteling ooit aaneen tot een compleet concert dat in twee delen wordt uitgevoerd. In anderhalf uur tijd wordt, met onderbreking van een pauze, de luisteraar meegevoerd door het bekende attractiepark in Kaatsheuvel. Bezoekjes aan het Land van Laaf, Carnaval Festival, Fata Morgana, Vogel Rok en Villa Volta om maar eens wat te noemen, het komt allemaal voorbij.

Het Eftelingconcert wordt tweemaal uitgevoerd. Zaterdag 12 april begint het optreden in de aula van het Jacob-Roelandslyceum om 19.00 uur. Voor deze voorstelling zijn nog kaarten aan de zaal beschikbaar. Zondag 13 april klinkt de muziek vanaf 14.30 uur. Beide keren is de zaal een halfuur voor aanvang geopend. Het opleidingsorkest van Boxtel’s Harmonie verzorgt een kort voorprogramma in de Bracbantzaal. Voor kinderen die hun aandacht niet bij de uitvoering kunnen houden, wordt in deze zaal ook een speelhoekje ingericht.

Kaartjes kosten 7,50 euro; kinderen tot en met 12 jaar mogen voor 2,50 euro binnen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Geerts advies Meubelmakerijdenberg SNS Bank Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen