06:23:03    woensdag, 17 juli 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 20 januari 2012 10:02 uur, laatst gewijzigd op 20 januari 2012 10:04 uur

Nog geen koper voor De Braken

Het gemeentebestuur van Boxtel is er niet in geslaagd een koper te vinden voor sportcomplex De Braken. De aanbestedingsprocedure is eerder deze maand formeel beëindigd en het college van B. en W. gaat zich herbezinnen.

Voormalig eigenaar Martien Pennings is bereid gevonden om de exploitatie langer voort te zetten totdat de gemeente alsnog een koper heeft gevonden.

Boxtel mag zich sedert 2010 eigenaar noemen van De Braken. De gemeente kocht het in 1985 geopende sportcomplex van het echtpaar Pennings voor een bedrag van 1,4 miljoen euro om daarmee verzekerd te zijn van voldoende accommodaties voor binnensport.

,,Onze doelstelling was om tijdig een nieuwe exploitant te vinden en De Braken uiterlijk op 1 juli 2012 over te dragen”, vertelt wethouder Willie van de Langenberg. De aanbestedingsprocedure is echter mislukt omdat zich de voorbije maanden geen kandidaten hebben gemeld die voldoen aan het bestek.

Meer achtergronden in Brabants Centrum van donderdag 19 januari.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Beleef Boxtel Olieenzo Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Gemeente Boxtel