00:36:03    woensdag, 08 april 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 22 december 2011 11:56 uur, laatst gewijzigd op 22 december 2011 12:07 uur

Nieuwjaarsduik op programma

Nieuwjaarsduik op programma

Op de foto: Verschillende deelnemers namen een duik in De Langspier op 1 januari 2010. In 2011 werd de Nieuwjaarsduik afgelast. (Archieffoto: Gerard Schalkx).

Buurtsport Boxtel houdt op zondag 1 januari vanaf 12.00 uur voor de vijfde keer de nieuwjaarsduik bij recreatieplas De Langspier. Vorig jaar werd het evenement nog afgelast vanwege het winterse weer.

,,Ik ben blij dat het dit jaar zo'n lekker weer is", zegt Nicole van Spaendonk, beweegconsulent bij Buurtsport Boxtel, over de zachte weersomstandigheden in de maand december. ,,Nu gaat de Nieuwjaarsduik waarschijnlijk wel door."  Vorig jaar was het ijs op De Langspier tien centimeter dik. In overleg met de duikploeg werd besloten het evenement te annuleren om deelnemers niet onnodig in gevaar te brengen.

Iedereen die in het bezit is van zwemdiploma A en B kan zich aanmelden via buurtsportboxtel@gmail.com. De duik start om 12.00 uur. Achteraf is er warme chocolademelk voor de deelnemers.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Toverboom Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Filipe Geerts advies Remax-optimus Doornmalen electro EmielTechniek Huidtherapie Podium Boxtel Elan Bikes support Geld en Makelaardij