23:24:17    donderdag, 02 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 18 oktober 2012 16:52 uur, laatst gewijzigd op 18 oktober 2012 16:54 uur

Nieuwe wandelroutes bij VVV

Nieuwe wandelroutes bij VVV

Op de foto: Louise Nabbe ontvangt de eerste box met wandelroutes van wethouder Peter van de Wiel. (Foto: Mariëlle Wijffelaars).

Oud-medewerkster van de gemeente Boxtel Louise Nabbe heeft donderdagmiddag uit handen van wethouder Peter van de Wiel de nieuwste box met wandelroutes ontvangen. In de box zitten vier kaarten met daarop wandelingen door Het Groene Woud.

Eerder werd al een box met elf wandelkaarten uitgebracht, deze nieuwe editie is volgens Van de Wiel nog beter en leuker dan de vorige. ,,De wandeling zijn meer gebundeld, er staat meer informatie over diverse mooie plaatsen op én de straatnamen zijn deze keer wel vermeld", licht de wethouder toe. Nabbe was erg blij met de box en nam zich voor er de komende tijd veel gebruik van te maken. ,,Ik ben dol op wandelen dus dit cadeau past echt bij me", aldus Nabbe.

De nieuwe wandelkaarten zijn vanaf volgende week verkrijgbaar bij de VVV. De box met alle vier de kaarten volgt twee weken later.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Podium Boxtel Geld en Makelaardij Elan Bikes support Alfa TopSlank EmielTechniek Huidtherapie Filipe Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Remax-optimus