RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
01:24:30    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 16 april 2014 17:24 uur, laatst gewijzigd op 19 april 2014 12:30 uur

Nieuwe trekpleister: Classic Park

Nieuwe trekpleister: Classic Park

Op de foto: Renald en Sander, de zonen van Anton van Dijke, rijden tijdens de offciële opening van Classic Park deze Rolls Royce uit 1926 binnen. (Foto: Peter de Koning).

Een leegstaande eiersorteerderij aan de Koppenhoefstraat in Boxtel is in acht maanden tijd omgetoverd tot Classic Park: een belevingscentrum dat onder meer bestaat uit een exclusieve museumhal met een oppervlak van 6.500 vierkante meter waar de mooiste oldtimers en klassieke auto’s te bezichtigen zijn. Woensdag 16 april vond de opening plaats, vanaf paaszaterdag is het publiek welkom.

Door een nieuw dakbedekking met grote lichtstraten is het gebouw veranderd in een fraaie expositieruimte. Classic Park bestaat ook uit een restaurant en aparte congresruimte die bedrijven en instellingen de mogelijkheid biedt grootschalige evenementen en bijeenkomsten te beleggen.

Het zonneterras op het zuiden biedt zicht op de parkeerplaats waar straks alleen de mooiste voertuigen neergezet mogen worden, een 'aanleghaven' voor klassieke auto's. Voor het museum binnen heft eigenaar Antoon van Dijke, die Classic Park heeft opgezet samen met zijn zonen Sander en Renald, entree.

,,Het mag duidelijk zijn: deze plek wordt een toeristisch visitekaartje voor Boxtel. Het moet hier een bruisend evenementencentrum worden waar van alles te beleven is”, aldus Van Dijke. Het publiek is op paaszaterdag 19 april welkom vanaf 10.00 uur. Meer info over toegangsprijzen en openingstijden staat op www.classicpark.nl.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Doornmalen electro Olieenzo Gemeente Boxtel Geerts advies Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Huidtherapie SNS Bank