16:26:30    zaterdag, 20 juli 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 05 januari 2012 09:55 uur, laatst gewijzigd op 05 januari 2012 09:56 uur

Nieuwe trainer RKSV Boxtel

Walter van Ommeren (38) uit Eindhoven is benoemd tot hoofdtrainer van voetbalvereniging RKSV Boxtel voor het seizoen 2012-2013. ,,Het hoofdbestuur heeft het voorstel van de technische commissie overgenomen en inmiddels contractueel geformaliseerd”, aldus voorzitter Ties Pronk.

Van Ommeren is momenteel voor het tweede seizoen hoofdtrainer van tweedeklasser TSV Theole uit Tiel. ,,Hij gaat een nieuwe uitdaging aan bij een club waar het verenigingsleven hoogtij viert en een goed technisch beleidsplan klaarligt om de komende periode samen uit te bouwen”, stelt Pronk.

Van Ommeren is de opvolger van Ben Hoek uit Sint-Michielsgestel die onlangs na goed onderling overleg met het bestuur besloot na drie jaar uit te kijken naar een andere club. Hoek wordt de nieuwe trainer van derdeklasser Maliskamp.

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Proef Culinair Doornmalen electro