03:06:31    zaterdag, 20 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 29 november 2011 16:51 uur, laatst gewijzigd op 29 november 2011 16:53 uur

Nieuwe tarieven Bibliotheek Meierij

Bij Bibliotheek de Meierij gelden per 1 januari 2012 nieuwe tarieven. Volwassenen kunnen kiezen uit drie abonnementen die zijn afgestemd op het leengedrag. Voor jeugd tot en met zeventien jaar blijft de dienstverlening gratis. Op dit moment is het abonnementstarief in leeftijdscategorieën opgedeeld.

De bibliotheek introduceert drie nieuwe abonnementen: ’Voordelig ontdekken’, ’Lekker lezen’ en ’Eindeloos genieten’. Leden van de bibliotheek worden in de maand voordat hun huidige abonnement afloopt persoonlijk geïnformeerd over de nieuwe tarieven. Ook krijgen ze een voorstel op maat dat is gebaseerd op het huidige abonnement.

Met ’Voordelig ontdekken’ kunnen leden voor 25 euro per jaar ontdekken wat de bieb allemaal te bieden heeft. Dit abonnement is geschikt voor wie enkele materialen per maand wil lenen of nog niet zo bekend is met het aanbod van de bibliotheek. Het abonnement ’Lekker lezen’ kost 35 euro per jaar. Voor boeken en tijdschriften betalen leden geen leengeld. Voor cd’s en dvd’s betalen leden een kleine vergoeding. Tenslotte is er het abonnement ‘Eindeloos genieten’. Hiermee kunnen leden alle materialen zonder leengeld gebruiken. Ook is de uitleentermijn langer. Dit abonnement kost 55 euro per jaar.

Op dit moment zijn de tarieven afgestemd op leeftijd. Jongeren tot en met 17 jaar zijn gratis. Mensen in de leeftijd 18 tot en met 20 jaar en 65-plussers betalen 26 euro. Volwassenen van 21 tot en met 64 jaar betalen nu nog 32 euro.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel