17:33:08    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 13 januari 2014 16:05 uur, laatst gewijzigd op 14 januari 2014 21:02 uur

Nieuwe sponsor ploeg De Kort

Nieuwe sponsor ploeg De Kort

Op de foto: De renners van de Nederlandse wielerploeg Giant-Shimano tonen de nieuwe shirts met daarop de naam van de nieuwe hoofdsponsor. (Foto: Giant-Shimano).

De wielerploeg Argos-Shimano van Koen de Kort uit Liempde heeft in de Taiwanese fietsfabrikant Giant een nieuwe hoofdsponsor gevonden. De formatie gaat de komende vier jaar verder als Giant-Shimano, zo werd maandag bekendgemaakt in het Europese hoofdkantoor van de onderneming in Lelystad.

Het Nederlandse wielerteam, waarvan naast de Kort onder anderen de Duitse supersprinters Marcel Kittel en John Degenkolb deel uitmaken, rijdt in een wit-zwart shirt met blauwe accenten.

Dat Giant de nieuwe hoofdsponsor zou worden, was een publiek geheim omdat het nieuws vorige week al uitlekte. Argos-Shimano maakte eind oktober wereldkundig dat Argos zou stoppen en een nieuwe hoofdsponsor gevonden was. Het zou - volgens geruchten - in eerste instantie gaan om een Amerikaans bedrijf, dat uiteindelijk echter weer afhaakte. Vervolgens kwam Giant in beeld waarmee wel een deal werd gesloten.

De Kort is een van renners die namens Giant-Shimano van dinsdag 21 tot en met zondag 26 januari in actie komt tijdens de eerste World Tour-wedstrijd in 2014, de Tour Down Under in Australië.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Toverboom Olieenzo Geld en Makelaardij Alfa Doornmalen electro Podium Boxtel TopSlank Geerts advies EmielTechniek Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Elan Bikes support buisman optiek Café zaal Kloosterzicht