08:40:56    zaterdag, 04 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 01 oktober 2013 12:13 uur

Nieuwe recreatiezaal in Molenweide

Nieuwe recreatiezaal in Molenweide

Op de foto: Samen met twee bewoners onthulde locatiedirecteur Jan Kees Metz dinsdag een katheder. Hiermee werd de nieuwe recreatiezaal geopend. (Foto: Albert Stolwijk).

De Broeder van Oirschotzaal in woonzorgcentrum Molenweide in Boxtel heeft een flinke metamorfose ondergaan. De recreatiezaal werd dinsdag feestelijk geopend en kan door alle bewoners gebruikt worden om te eten, koffie te drinken en elkaar te ontmoeten.

De ouderenzorg zal de komende jaren flink veranderen, ouderen worden geacht steeds zelfstandiger te zijn. Volgens locatiedirecteur Jan Kees Metz is het daarom belangrijk dat er in woonzorgcentra een plek is waar bewoners samen kunnen komen. ,,Eenzaamheid komt vaak voor bij deze doelgroep. Door een centrale ontmoetingsruimte te realiseren, kunnen ze elkaars gezelschap opzoeken."

De Broeder van Oirschotzaal is uitgerust met diverse tafels en stoelen en heeft een sfeervolle uitstraling gekregen. Zuster Antoinette Winkelman en zuster Cor de Jongh onthulden dinsdag namens de bewoners van Molenweide een katheder die gebruikt kan worden tijdens officiële gelegenheden.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Podium Boxtel Huidtherapie Doornmalen electro buisman optiek Geld en Makelaardij Alfa Filipe Elan Bikes support TopSlank EmielTechniek Geerts advies Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen