RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
13:03:32    zondag, 21 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 01 oktober 2013 12:13 uur

Nieuwe recreatiezaal in Molenweide

Nieuwe recreatiezaal in Molenweide

Op de foto: Samen met twee bewoners onthulde locatiedirecteur Jan Kees Metz dinsdag een katheder. Hiermee werd de nieuwe recreatiezaal geopend. (Foto: Albert Stolwijk).

De Broeder van Oirschotzaal in woonzorgcentrum Molenweide in Boxtel heeft een flinke metamorfose ondergaan. De recreatiezaal werd dinsdag feestelijk geopend en kan door alle bewoners gebruikt worden om te eten, koffie te drinken en elkaar te ontmoeten.

De ouderenzorg zal de komende jaren flink veranderen, ouderen worden geacht steeds zelfstandiger te zijn. Volgens locatiedirecteur Jan Kees Metz is het daarom belangrijk dat er in woonzorgcentra een plek is waar bewoners samen kunnen komen. ,,Eenzaamheid komt vaak voor bij deze doelgroep. Door een centrale ontmoetingsruimte te realiseren, kunnen ze elkaars gezelschap opzoeken."

De Broeder van Oirschotzaal is uitgerust met diverse tafels en stoelen en heeft een sfeervolle uitstraling gekregen. Zuster Antoinette Winkelman en zuster Cor de Jongh onthulden dinsdag namens de bewoners van Molenweide een katheder die gebruikt kan worden tijdens officiële gelegenheden.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Doornmalen electro Proef Culinair Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel