RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
20:19:57    woensdag, 20 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 09 januari 2014 09:38 uur

Nieuwe opzet kermissen Haaren

Nieuwe opzet kermissen Haaren

De drie kermissen in de gemeente Haaren worden volgend jaar volgens een nieuwe opzet georganiseerd. Zo is het de bedoeling dat er één organisator voor de evenementen in Esch, Helvoirt en Haaren komt. De gemeente gaat in gesprek met de twee huidige exploitanten, onder wie Henry Paashuis uit Vught, die al vijftien jaar de kermis in Esch onder zijn hoede heeft.

Vorig jaar werd al werd gesproken over een openbare aanbesteding in 2014. ,,Dit jaar wordt echter gezien als een overgangsjaar, zodat we voorbereidingen kunnen treffen voor 2015”, legt een woordvoerder van de gemeente Haaren uit. Paashuis organiseert al ruim vijftien jaar de kermis in Esch. Voor de kermissen in Haaren en Helvoirt is Huub Pullens organisator.

De gemeente Haaren wil in 2015 één persoon hebben die alle kermissen in de gemeente Haaren organiseert. Allereerst worden de huidige exploitanten benaderd met de vraag of zij interesse hebben. ,,Deze beslissing past in de trend van een terugtrekkende overheid. De exploitant krijgt meer vrijheid en verantwoordelijkheden. Wel vinden we het belangrijk dat de horecazaken in de gemeente bij de kermissen worden betrokken. Ook zijn er mogelijkheden om de kermissen op andere data te organiseren, mits ze niet in dezelfde periode als andere evenementen plaatsvinden.”

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 9 januari.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Huidtherapie Geerts advies Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen SNS Bank Peijnenburg Verzuimbegeleiding