RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
08:03:39    zaterdag, 16 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 03 augustus 2013 16:00 uur, laatst gewijzigd op 06 augustus 2013 10:23 uur

Nieuwe naam voor Juniorkamer

Nieuwe naam voor Juniorkamer

Op de foto: Luc van Kasteren en Eric van Susante selecteerden met enkele andere leden van JCI Dommelland een drietal wijnen.

Juniorkamer Dommelland heeft op verzoek van de landelijk overkoepelende organisatie Junior Chambers International Nederland besloten haar naam te veranderen in JCI Dommelland. Om deze nieuwe naam te vieren, introduceert de Boxtelse netwerkorganisatie een eigen wijnassortiment. De opbrengst van deze wijnen gaat naar de stichting Leergeld Boxtel.

Na de zomervakantie heeft JCI Dommelland een aantal initiatieven in de steigers staan. Zo vindt op zaterdag 9 november het culinaire netwerkevenement plaats met als thema ’Lekker van Streek’. JCI Dommelland zoekt voorts nog sponsors die kinderen uit gezinnen met een laag inkomen een onvergetelijke Sinterklaas willen bieden.

Een speciale commissie van JCI Dommelland heeft zich de laatste maanden verdiept in de wereld van de wijnen. Het resultaat is een eigen lijn van drie wijnen (rood, wit en prosecco). De Boxtelse dichter Fons van Asten zorgde voor een gedicht op het etiket.

De wijnen zijn geschikt voor zowel inwoners als ondernemers en kunnen besteld worden via info@jcidommelland.nl. De flessen rode en witte wijn kosten zeven euro per fles; de prosecco is negen euro per fles. Meer informatie: www.jcidommelland.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Huidtherapie Olieenzo Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Proef Culinair SNS Bank Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro