23:52:42    zondag, 12 juli 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 25 oktober 2014 21:42 uur, laatst gewijzigd op 26 oktober 2014 10:03 uur

Nieuwe leutvorst in Ploegersland

Nieuwe leutvorst in Ploegersland

Op de foto: Prins Witte d'n Urste en adjudant Toon. (Foto: Marcel Saris).

Erik van der Heijden regeert tijdens de komende carnaval over Ploegersland. In zaal De Punder werd de 48-jarige Liempdenaar, die zijne doorluchtige hoogheid prins Witte d’n Urste heet, zaterdagavond met zijn adjudant Toon Vos geïnstalleerd.

Van der Heijden is geboren in Boxtel en eigenaar van Van der Heijden Milieu- en Installatietechniek. Hij is getrouwd met Pam Brooker, samen hebben ze drie zonen: Rick (13), Cas (10) en Tom (10). ,,Wij hebben heel goed d’n aord in Ploegersland en het was daarom ook een zeer grote verrassing en eer om gevraagd te worden als prins van Ploegersland. Ik wil graag benadrukken dat ‘het samen doen’ voor mij een belangrijk uitgangspunt is en daarin zullen Adjudant Toon en ik samen het voortouw nemen tijdens dit carnavalsseizoen. Met de spreuk ‘Alleen mi z’n alle kunne we Liemt laote knalle!’ gaan we samen voor een spetterend carnavalsseizoen met veel plezier, leut en gein zorgen”, aldus Prins Witte d’n Urste.

Adjudant Toon gaat door het leven als Toon Vos, is 51 jaar en 25 jaar geleden in Liempde komen wonen toen hij trouwde met Erica van den Langenberg. Samen runnen ze hun eigen vleesvarkensbedrijf. Ze hebben vier kinderen: Maaike (22), Bram (20), Tijmen (18) en Loes (15).

De eerste activiteit waarop ze ‘Liemt laote knalle’ is op zaterdag 8 november om 21.00 uur. Aansluitend aan de receptie voor de prins en adjudant is door Prinsenvereniging De Ploegers een nieuwe activiteit georganiseerd: De Disco Party.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support Podium Boxtel Alfa Café zaal Kloosterzicht Filipe EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Toverboom Huidtherapie Geerts advies Olieenzo buisman optiek Beleef Boxtel