RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
22:01:35    maandag, 22 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 25 oktober 2014 21:42 uur, laatst gewijzigd op 26 oktober 2014 10:03 uur

Nieuwe leutvorst in Ploegersland

Nieuwe leutvorst in Ploegersland

Op de foto: Prins Witte d'n Urste en adjudant Toon. (Foto: Marcel Saris).

Erik van der Heijden regeert tijdens de komende carnaval over Ploegersland. In zaal De Punder werd de 48-jarige Liempdenaar, die zijne doorluchtige hoogheid prins Witte d’n Urste heet, zaterdagavond met zijn adjudant Toon Vos geïnstalleerd.

Van der Heijden is geboren in Boxtel en eigenaar van Van der Heijden Milieu- en Installatietechniek. Hij is getrouwd met Pam Brooker, samen hebben ze drie zonen: Rick (13), Cas (10) en Tom (10). ,,Wij hebben heel goed d’n aord in Ploegersland en het was daarom ook een zeer grote verrassing en eer om gevraagd te worden als prins van Ploegersland. Ik wil graag benadrukken dat ‘het samen doen’ voor mij een belangrijk uitgangspunt is en daarin zullen Adjudant Toon en ik samen het voortouw nemen tijdens dit carnavalsseizoen. Met de spreuk ‘Alleen mi z’n alle kunne we Liemt laote knalle!’ gaan we samen voor een spetterend carnavalsseizoen met veel plezier, leut en gein zorgen”, aldus Prins Witte d’n Urste.

Adjudant Toon gaat door het leven als Toon Vos, is 51 jaar en 25 jaar geleden in Liempde komen wonen toen hij trouwde met Erica van den Langenberg. Samen runnen ze hun eigen vleesvarkensbedrijf. Ze hebben vier kinderen: Maaike (22), Bram (20), Tijmen (18) en Loes (15).

De eerste activiteit waarop ze ‘Liemt laote knalle’ is op zaterdag 8 november om 21.00 uur. Aansluitend aan de receptie voor de prins en adjudant is door Prinsenvereniging De Ploegers een nieuwe activiteit georganiseerd: De Disco Party.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo SNS Bank Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie Geerts advies Geld en Makelaardij Beleef Boxtel