RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:23:11    donderdag, 25 april 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 25 januari 2012 16:54 uur, laatst gewijzigd op 26 januari 2012 11:38 uur

Nieuwe fietsroute op Zandvliet

Nieuwe fietsroute op Zandvliet

Op de foto: Op het voormalige havo-sportveld zijn niet alleen poelen gegraven, ook is een nieuw fietspad aangelegd. (Foto: Henk van Weert).

Boxtel is een nieuwe fietsverbinding rijker. Bij de herinrichting van het sportveldje van de voormalige Bracbant Havo is een kronkelend pad aangelegd tussen de Deken Broekmanlaan en de Drossaard. Hierdoor ontstaat een ideale verbindingsroute voor langzaam verkeer tussen woonzorgcentrum Simeonshof en het Liduinaziekenhuis.

Een deel van het vroegere sportveldje is afgegraven zodat poelen ontstaan bij hoogwater. Het waterpeil in Smalwater stond de voorbije weken erg hoog en dus is het terrein aan de zuidkant van het nieuwe fietspad helemaal volgelopen. Aan de noordkant zijn speeltoestellen geplaatst en is een nieuw basketbalveldje gerealiseerd. Al met al een aanwinst voor de buurtbewoners van Zandvliet. De herinrichting maakt deel uit van het project Dommel door Boxtel.

Auteur: Henk van Weert

Foto's

Nieuwe fietsroute op Zandvliet

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Olieenzo SNS Bank Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Geld en Makelaardij