RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
23:54:26    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 15 april 2012 18:13 uur, laatst gewijzigd op 15 april 2012 18:18 uur

Nieuwe exploitant Het Hof

Nieuwe exploitant Het Hof

Op de foto: Ondanks dat het weer niet echt meewerkte, bezochten toch veel mensen het culinaire evenement Proeftuin bij SintLucas. (Foto: Henk van Weert).

Restaurant Villa Het Hof aan de Rechterstraat krijgt in de persoon van Jeroen Funcke uit 's-Hertogenbosch een nieuwe exploitant. Eigenaar René Bezemer ontkent dat hij zijn bedrijf heeft verkocht.

Bezemer erkent dat hij als horecauitbater te weinig tijd aanwezig is in Het Hof, de monumentale villa in hartje Boxtel waar hij drie jaar geleden na een ingrijpende opknapbeurt een restaurant, winkel en galerie opende. De ondernemer heeft vorig jaar een theaterrestaurant geopend aan de Amsterdamse Wallen en daar gaat het merendeel van zijn tijd in zitten. ,,Ik verblijf de meeste tijd in de hoofdstad en dus was ik op zoek naar een nieuwe exploitant", vertelde Bezemer bij de kraam van Het Hof tijdens het culinaire evenement Proeftuiin van Lionsclub Boxtel Belles Amies. Van verkoop is geen sprake, verzekerde hij en ontzenuwde daarmee berichten die afgelopen week in de media verschenen.

Min of meer bij toeval kwam Bezemer in contact met Funcke die mede-eigenaar is van restaurant 't Misverstant aan de Verwerstraat in 's-Hertogenbosch. Na een kijkje te hebben genomen, besloot die de exploitatie van Het Hof over te nemen. Het personeel blijft gehandhaafd, net als de formule. Funcke, die in zijn Bossche bedrijf ook veel Boxtelse ondernemers ontvangt, werd tijdens de Proeftuin bij vakinstelling SintLucas door veel bezoekers gefeliciteerd met zijn overstap. Per 1 mei is hij officieel de nieuwe uitbater van Het Hof.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro