12:20:25    maandag, 30 maart 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 22 december 2011 14:53 uur, laatst gewijzigd op 22 december 2011 16:09 uur

Nieuwe etalage in Baanrots

Nieuwe etalage in Baanrots

Op de foto: Renée Dorssers (rechts) maakte het ontwerp voor de tijdelijke expositie. Drie studiegenoten hielpen bij het realiseren ervan. (Foto: Mariëlle Wijffelaars)

De etalage van het appartementencomplex Baanrots heeft een nieuwe inrichting gekregen. Rond het onderwerp buurtbemiddeling maakten studenten van mbo-opleiding SintLucas een expositie in het complex op de hoek van de Baanderherenweg en de Achterberghstraat.

De inrichting van de etalage is een samenwerking tussen Woonstichting Sint-Joseph en SintLucas. Twee keer per jaar wordt de expositie gewisseld. Deze keer werd als thema voor buurtbemiddeling gekozen. De woonstichting wil dit meer onder de aandacht brengen. Frans de Man was namens Buurtbemiddeling Boxtel aanwezig bij de onthulling van de expositie. ,,Eigenlijk willen we niet in de etalage staan, we werken liever achter de schermen", zei De Man. ,,Het is natuurlijk wél positief dat er meer aandacht komt voor buurtbemiddeling."

Het ontwerp is van Renée Dorssers. De studente van SintLucas maakte er een vrolijke etalage van. ,,Ik heb ervoor gekozen te werken met veel kleur en herkenbare objecten", legde Dorssers uit. ,,Op deze manier is de etalage ook leuk voor kinderen. Ik hoop dat de hele wijk even komt kijken bij Baanrots en dat buurtbemiddeling wat bekender wordt."

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel EmielTechniek TopSlank Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Remax-optimus buisman optiek Toverboom Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Geld en Makelaardij Elan Bikes support Doornmalen electro Olieenzo Modecentrum Frans Theelen